Najnovšie recenzie zo sekcie Vysielačky a rádiostanice
- Vybava (autonabijacka, nabijacia stanica, externy mikrofon s reproduktorom)
- Pomer cena/vykon
- Kvalitne materialy
- Gumova "zatka" na konektory pre sluchadlo a nabijacku nedrzi pevne, velmi lahko sa uvolni, no stratit sa ju neda, je pripenvena k vysielacke...
- Nic ine som zatial nepostrehol
Pre pouzivanie v autach jazdiacich za sebou mi vyhovuje vybava za tu cenu... Zatial funguju dobre, dosah mi staci...
- Neodporúčam tento produkt má posunuté frekvencie je určná pre poliakov. na túto skutočnosť som prišiel už po ulyntí 7.dňovom termíne na vrátenie takže to boli vhodené peniaze
neodporúčam ...
- nevyhovuje chyba manual,ma kodovanie ktore sa neda nastavit ,aje zakazane zakonom šifrovanie hovoru na tomto pasme.počet suptonov neexistuje 121, ani počet kanalov 16.zavadzajuci úpovolenich je iba 8 k. manual ma byt po slovensky priloženx k vyrobku a nie aby ho zakaznik hladal aj tak som ho nenasiel.
vyrobok je nepoužitelny aj podla platnych zakonov o radiokomunikacii vyrobok nema atest z radiokomunikacii Bratislava aspon nie je priloženy k vyrobku.
- výdrž batérii
- príslušenstvo
- dlhé nabíjanie
Kvalitka za tú cenu i keď ešte nebola skúšaná v teréne.
- Vyborny dosah až 10 km (mam to vyskušane)
- Dobry zvuk
- Mnoho funkci
Odporučam viac ako 7100 tieto sice nemaju tolko veci k tomu ale maju rozhodne lepši dosah a aj lepši zvuk
- Nič
- Je to nič moc kamoška má tú TOPCOM TWINTALKER 7100 SPORT PACK a je oveľa lepšia.
- Cena je vysoka
- Je tažká
Radšej by som kúpil TOPCOM TWINTALKER 7100 .
- Super tenká a ľahká.
- Dosah je super.
- Bohaté príslušenstvo.
- Je pekná.
- Jej ovládanie je dosť jednoduché.
- Mohla by byť lacnejšia.
Je super a prekvapilo ma príslušenstvo.Určite neľutujem kúpu. Odporúčam všetkým. Prekvapilo ma aj to že vôbec počas volania nepočut vietor.
- šikovné/malé, jednoduché ovládanie, dobrý dosah
- žiadne
Vysielačky sme kupovali na zábavu, čiže pre tento účel bohate spĺňajú požadované kritériá.
- PMR stanica splnila moje očakávnia.
- Za dobrú cenu je to stanica porovnatelná, resp. rovnaká ako omnoho drahšie stanice iných výrobcov.
- Zatial nič.
Doporučujem tento produkt ostatným pre jeho vlastnosti za dobrú cenu.
- Dobrá značka, jednoduché ovládanie.
- Obsah balenia je oproti konkurencií mizerný :-(
Dobrá voľba na začiatok :-)
problém s vybíjaním batérií-aj po kúpe nových,ktoré nie sú práve najlacnejšie
- nemusim pouzivat mobil
- kratka vydrz baterky
potrebovali sme na komunikaciu medzi susednymi domami, nechceli sme pouzivat mobil a urcite vyuzijeme aj pri cestovani, lyzovani, turistike
Brondi FX-Dynamic
Pridané: 30. decembra 2012
(naposledy upravené 30. decembra 2012)
Zakúpený v OKAY.sk
- že su v balení aj baterky
- v zastavanej dedine bez mrakodrapov nemá dosah ani 1km.
Všetko su to iba baby sittery, ale v čiernej farbe. Dosah tak pre dospelé deti, ktoré sa hrajú na vojackov pri airsofte. Stojí to za h.....
- dobrý dosah, čistý zvuk
- ešte som nenašiel
super na turistiku, dovolenku vo viacerých autách!
- dobry a cisty dosah spojenia dobra vydrz baterii skener led podsvietenie.
- dosah iba 5km nema podkanali iba 8 kanalov.
dosah medzi domami 200-500m vo volnom terene moze bit az 600km co je naozaj super ale toto musi bit v idealnych podmienkach a to z kopca na kopec bez prekazok
- Veľkosť a tvar, dosah výborný v jemne členitom teréne,
- V kopcovitom teréne problém so signálom, ale ešte to skúšame.
Som spokojný, rozhodnutie padlo po dlhom výbere- Motorola nesklamala.
darček je pod stromček až po vianociach
- tovar je OK vyskušali sme,teda deti,a verim tomu že kto tie vysielačky dostane bude velmi spokojny
vysielačky su male ,dobre sa držia ,hlavne že funguje komunikacny system,a je to v pohode,uvažujeme že si niečo taketo poriadime aj domov pre velke deti ,kedže chodia do lesa využijeme.
jedna už nejde
- Pomerne dobrý dosah. Využiteľná v prírode aj v noci, skrátka všestranna.
- Neskoro indikuje vybitie baterii
Mám ich už 5 rokov. Požívam ich na horách ako aj na hubách.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »