Najnovšie recenzie zo sekcie Vysielačky a rádiostanice
Pracuje ako ma.
- Super
- Vlastná batéria
- Dlhá výdrž
- Veľký displej
- Veľa filtrov
- Dobrý zvuk
Fakt super cbečko
Produkt som si vybral pre pre velky dosah zatial pouzivam len kratko ale pri mojom testovani na vzdialenosti ktore potrebujem na komunikaciu som s nimi velmi spokojny. Kvalita velmi dobra. Vysielacky mozem len odporucit.
Majú super dosah. Počula som ju vonku, keď dcéra bola v byte na druhom poschodí. Stále sa s nimi s kamarátkou hrajú. Nešumia.. Podľa mňa dobrá kúpa. Bol to darček.
- mozne prevadzkovat aj bez licencie
- prevadzka na aa baterie
- osvedcena znacka
- moznost prevadzkovat aj v aute
- pri prevadzke na vyssi vykon je lepsie pouzit napajanie na 8 aa baterii
- Výborný dosah. Vo voľnom priestranstve skoro sľubované 4 km. Žiadny šum. Ovládanie pre 4 ročne dieťa bez problémov. Kontrola nad dieťaťom formou hry. Za takú kvalitu super cena. Doporucujem
- nízka cena
- vysielacky fungovali na vzdialenost 7km
- mozonst pouzit AA baterie
- na dobijatelne AA baterie vysielacky fungovali asi 5 hodin na jedno nabitie pricom este neboli uplne vybite a vysielacka sa uz s nimi nedala zapnut.
Už to sú naše druhé vysielačky. Na krátku vzdialenosť sú super.
- Lahko čistitelná celá je z plastu.
- Super prevedenie
- Jednoduché ovládanie
- Vysielačka splnila očakávania
- Malá,šikovná ,len doporučujem silnejšiu anténu !
- Dostatočne odolné
- Najlepší pomer cena/kvalita
- Jednoducha a velmi prehladna stanica.
Slabši vykon a slaby prijem.
Zložite nastavovanie parametrov. Pre jednoduchu obsluhu zložite usporiadanie.
Scanner funguje primerane za tú cenu :)
Priložené Ni-MH batérie potrebujú dlhší čas na nabitie (15-25h), v manuáli o tom nie je zmienka.
Perfektné pre deti.
Skvelé vysielačky pre deti na komunikáciu v prírode a na výletoch. Nízka cena, ľahká konštrukcia, jednoduché ovládanie. Vynikajúci pomer cena/kvalita.
Manžel ich používa v práci. Cena prijateľná a zodpovedá kvalite výrobku.
- Zatiaľ spokojnosť. Vzhľadom na krátku dobu použitia sme zatiaľ nezistili žiadne nedostatky
Produkt odporúčam, zatiaľ spokojnosť
Bez vysielačky sa nedá existovať na veľkých hrách. A toto je pomer cena kvalita to naj
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »