Najnovšie recenzie zo sekcie Vysielačky a rádiostanice
- Sú výkonné a ľahké ,
- Skenovanie bezi rychlo, je to dobra masinka
- Baterky som zatial nevybil, dve spojenia za 1h, tak ze fajn, signal jasny, mozno by som prijal nastavenie citlivosti Gate, v menu to nieje
- Na také vybehnutie na kopec paráda
Pri podsvieteni displeja nevidno co ukazuje display pri pohlade z hora, neviem preco. Da sa to tolerovat...
- Cena vykon
- Zlozitejsie ovladanie nastavovanie pasma PMR
Kvalitný tovar za super cenu.
Spokojny motorola si drzi svoju kvalitu. Pre moju potrebu splna ucel
Malý, ľahký funkčný prístroj
Este naplno neodskusana
- Najsilnejšie PMR
Vysielačky som kúpil v vysielačkyshop.sk a spokojnosť.
- Ľahko ovládateľné
- Nízka hmotnosť
Naraz môžu komunikovať 4 deti. Dosah v rámci dediny (nízke domy) cca 2km - čakal som oveľa menej. Obyčajné AAA baterky držia už 4 dni. Pritom deti zabudli sem-tam vypnúť. Za cenu, len trochu vyššiu ako hračkárske, super.
- malý praktický výrobok
nevýhoda-chýba slovenský manuál
- Bohaté príslušenstvo v balení
- Kvalitný zvuk
Vysielačky fungujú tak ako majú. Zvuk prenášajú kvalitne a čisto. Spárovali sme ich aj s vysielačkou inej značky a všetko OK. Dosah sme ešte celkom neotestovali, ale myslím, že vo voľnej prírode bude dostačujúci.....
Je.to kvalitný a spoľahlivý produkt. Ako stvorený na výlety, najmä tam, kde je nestabilné/nesúvislé pokrytie mobilnými operátormi.
- dosah
- výdrž batérii
- všade je popísané, že produkt má 8 kanálov rozšíriteľných na 16; nikde sa však nedočítate, ako sa rozšíria.
Jednoduchá vysielačka na verejnej frekvencii bez nutnosti povolenia. Dosah vo voľnom teréne určite niekoľko kilometrov, v budove samozrejme podstatne menej. Len voľné nekódované kanály, tj. bez selektívnej voľby. Takže produkt určený skôr pre deti, jednoduché dorozumenie, ak nechcete alebo nemáte signál GSM, alebo na iné nesúkromné aktivity.
Kvalitný výrobok
- Radio
- Keď mi došla baterka v svietidle, pomohla pri navigacií na respawn
- Komplikované nastavenie vysielačky
- Malý,výkonný krpec do auta aj portajbl.
- Mikrofón pevne spojený so stanicou,no dá sa to s prihliadnutím na rozmery staničky akceptovať.
Sencor SMR 131
Pridané: 17. októbra 2021
(naposledy upravené 12. novembra 2021)
Zakúpený v MALL.SK
Je vynikajúci, má dosah 7 km, dobrý na kontrolu deti vonku aj poslúži ako hra s kamarátmi.
- ked zistim dopisem
- vysielacka vyzera byt funkcna no uvidime
- Navod je nič nehovoriaci
- Musim zhanat sposob naladenia vysielaciek po internete
- pre mna strata casu
Už mám dve ,zatiaľ spokojnosť.
Je super
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »