Najnovšie recenzie zo sekcie Vysielačky a rádiostanice
kratký dosah v horskom terene
maly dosah v horskom terene
Po vyskusani som spokojny
Ked je dobry signal tak je to dobre
Vyskusali sme to na dialku cca 5 km vyborne
Na stavbu -pracu je to vyborna vec
- Šikovná CB stanica
Vynovená vysielačka, malá šikovná, 2x battery pack + auto adapter
President Bill ASC
Registrovaný používateľ
Pridané: 12. novembra 2019
(naposledy upravené 12. novembra 2019)
- Rozmery
- Citlivosť prijmača
- Prepinanie na miktlrofone.
- Prepinatelna farba podsvietenia
- V zasade nič.
V tejto cenovej relacii a od top vyrobcu vysielačiek s prihliadnutim na rozmery do osobaku je to jasna volba.
- Najlepsia kvalita dana značkou midland.
- Dlha vydrz kvoli aa baterkam
- Asi nič
Najvykonnejšie vysielačky ktore je možne kupit vo volnom pasme a na bezlicencovane použitie.
- Celkom fajn dizajn
- Je to zastarale
Po preskumani vlastnosti bolo zistene že ibe o staršiu verziu hardweru, oproti Maxcomu wt360 neponuka nic viac a navyse v baleni niesu handsfree sady a ani sa nedaju samostatne dokupit :-(
- Jednoduchá obsluha vysielačky, ktorá nepotrebuje zložitý manuál, ľahká manipulácia s vysielačkou, dobrý systém upnutia aj nabíjania, resp. využitia alkalických batérii v prípade vybitia akumulátora. Vybral som si červenú fabu pre lepšiu viditeľnosť. PMR je veľmi dobrým doplnkom v oblastiach, kde GSM signál pokuľháva, resp. nie je vôbec.... Vo vysokohorskom prostredí to paltí dvojnásobne. Zatiaľ som ju skúšal v pohodovom počasí, tak uvidím, ako ju preveria zimné poveternostné podmienky.
- A nakoľko preferujem aj v mobilnej komunikácii značku Motorola/Lenovo, tak voľba bola jasná aj pri tomto druhu komunikácie.
- Nemám zatiaľ žiadne výhrady...
- odporucam
- Jedna vysielacka sa nedá nabiť. Takže cele zle.
- Na prácu ako stvorené, malé šikovné, veľmi vhodné na komunikáciu keď sa nevidíte, čistý zvuk, výborná cena
- dobry dosah
- odolnost
zatial kratko testovane
- nemá popis k používaniu v Slovenskom jazyku ani v Českom
Nemozem ohodnotit, pretoze este nieje spojazdneny, pretoze nemame navod.
Spokojnost
- super kvalita
- výhodná cena
- odolné telo vysielačky
- veľký rozsah pre komunikáciu
- výborná zrozumiteľnosť aj na vzdialenosť 8km
- Kvalitný zvuk
- Veľká spokojnosť
- spokojny
Chýbala mi užívateľská príručka, alebo popis tovaru v slovenskom jazyku.
Vysielačky su dobre aj v zalesnenej a zastavanej oblasti.
Cena a kvalita je v prospech kvality, teda kvalita je vyššia, ako cena. A to sa mi páči. Technické parametre sú veľmi dobré a zodpovedajú mojim očakávaniam. Deti sa s tým veľmi radi hrajú a vysielačky to dobre prežívajú. Zatiaľ bez porúch, či zlyhania. OK !
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »