Najnovšie recenzie zo sekcie Vysielačky a rádiostanice
- Sú pekné len jedna nejde zapnúť :-) to asi preto že som nakupoval v nesprávnom obchode HEJ.SK
- Boli mi doručené nefunkčné jedna nešla vôbec zapnúť, HEJ.SK mi odmietol vymeniť tovar alebo vrátiť peniaze, dali mi ich na reklamáciu ktorá môže trvať 60 dni, takže super fakt som si ich užil.
Vysielačky vyzerajú fajn len škoda že som ich nemohol vyskúšať lebo z HEJ.SK mi poslali pokazené :-)
- dosah v meste, obsluha, cena
- zatial žiadne
výborný pomer cena - výkon, pri použití v meste spokojnosť..
- Velka vydrz baterie.
- Dlhy sygnal.
- Dlho sa nabija.
Velmy dobry.
- ok
- ok
dobra cena a vykon
Zatial som veľmi spokojný, synovi som urobil veľkú radosť.
- je super le vidrži dost dlho a možem s nou komunikovat na velmi dlhe trasi.
tento produkt som si vibral preto lebo je za velmi dobru cenu
ok
- jednoduche ovládanie, pekny dizajn
- nemám
výhody použivania na krátke vzdialenosťi
- už ich mám 1,5 roka, fungujú perrfektne. Čo sa týka tej vzdialenosti, všetko záleží od terénu, na jeseň som komunikoval z Kráľovej hole na Chleb v Malej Fatre t.j. 88,25 km!!!
max. spokojnosť aj po 1,5 ročnom používaní, pri použití handsfre super aj na lyžovačku s deťmi.
- povrchová úprava
- výbava
- kvalita prenosu
- mnoho funkcií
- deklarovaný dosah absolútne nereálny
pekná hračka pre deti, reálny dosah v bežnom teréne okolo 500m, s výkonom 0,5W sa ani viac očakávať nedá
Splnili moje očakávania, akurát by som uvítal nabíjací stojan, ale aj tak je to ok. Nemenil by som. Dosah je fakt perfektný, príjem čistý, neskreslený a jasný aj na max vzdialenosť čo som skúsil (zatiaľ 2km).
- Vydrz baterie, rigidna kvalita.
- Pozor, v dodavke je jeden kus vysielacky!!!
- Nedostanete to čo je na obrázku. Budú tam iba vysielačky, bez batérií, bez handsfree a bez nabíječky. Takže obrázok a predajca klame.
O
- Funguje vyborne este aj v zastavanom terene asi 2 km,ale v otvorenom sme skusali iba asi 2-3 km perfektne.Lahke ovladanie.
- Nezistili sme zatial negativa
Vyborny tovar,dobra cena
- Male,sikovne do ruky.dobra cena.
- Miesaju sa s inymi frekvenciami.po par mesiacoch odislo tlacidlo spojenia.po oprave a dalsom pouzivani odislo znova.
Neodporucam skrz kazivost produktu.urcite sa daju v tejto cene zohnat aj kvalitnejsie.
Super stanica
- ano
vzdy som sa smial nad znackou sencor no pekne ma vysielacka sencor twin 600 dostala. vysielacku som kupil hlavne na komunikaciu z bratom byva odomna 700metrov v bytovke ja tiez, odskusane za dazda a fujavice a bez problemov. vlese vpohode 1,5km tiez za dazd podmienkach za tu cenu odporucam super vec a profi vzhlad
- male
- sikovne
- ZABUDNITE NA VOX !!
- Miesaju sa tam iný ludia :(
Kupoval som ich pre obcasnu komunikaciu napr ked ideme v autach a ked kdekade chodime.
A tiez koly detom ked niekde dalej ostanu sami aby som ich pocuval (napr. minule na svadbe /trochu vacsie/ deti isli spat a rodicia sa chceli bavit:)
No bohuzial tato funkcia ako som sa dozvedel na lacnejsich visielackach asi ani nieje...teda baby monitor nema. Co je vlastne VOX ak to chapem.....a nasiel som fora kde sa viacej ludi na rovnakej zalezitosti oklamalo pri iných vysielackách....ak to ale nepotrebujete tak asi stacia
Topcom Twintalker 9500
Pridané: 9. októbra 2014
(naposledy upravené 9. októbra 2014)
Zakúpený v Shoppie.sk
- Prijateľná cena za dobru kvalitu, dobra výdrž batérie, každá vysielačka ma svoju nabíjačku.
- Ziadne
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »